Uppdragsutbildning

Företagare, chef eller anställd? Behöver ni kompetens för att växa och utvecklas, eller för att hålla jämna steg med omvärlden? Vi hjälper dig med analys av behov, och att hittar leverantör av kompetensutveckling.

Hör av dig – testa vad vi kan erbjuda!

Kanske har andra liknande behov? Om du önskar, sammanför vi dina behov med andras. Vi skapar öppna kurser där du höjer kompetensen och på köpet  breddar du ditt lokala nätverk.

 

 

Webbaserade kurser ”Klickdata” – utan kostnad för Dig

Kurser såsom Officepaketet, telefonförsäljning, företagsekonomi och retorik. Du får du fritt välja bland 200 kurser. Du är snabbt igång och kan sen köra när och var du vill, allt du behöver är en inloggning från Vuxenutbildningscenter. Om du inte bor  och/eller är företag, faktureras en liten avgift efter överenskommelse. Hör av dig och testa!

Datasal och videokonferens

Hos oss kan du även hyra in dig i specialsalar eller rum för möten. Datasalen har 18 moderna datorer, alla lokaler har Wifi och konferensutrustning. Fikaservice finns.

Vill du leverera kompetensutveckling?

Företag och utbildare, lägg in dig på vår kompetensbank. Kicka på Kompetenbank till höger. Vi mejlar förfrågning till dig då vi upphandlar utbildning inom de områden du anger.

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda?

Hör av dig och berätta om just dina behov och önskemål.

 

Klickdata

Klickdata är gratis för dig som  bor i Klara. Det innebär en fantastisk möjlighet att förbättra dina kunskaper i data och affärsutveckling. Allt i din egen takt.

200 kortkurser i Data och Affärsutveckling

I eget tempo kör du en hel kurs eller väljer de delar du är mest intresserad av. Du når alla kurser via webben, för det behöver du en personlig inloggning. Du kan jobba från olika datorer, programmet Klickdata kommer ihåg var du senast var i programmet.

Varje kurs omfattar ca 2 timmars videokurser uppdelat i moduler som du fritt kan hoppa mellan. Tester & övningsfiler finns till de flesta kurserna.

Här kan du ta reda på vilka kurser som erbjuds: Klickportalen.

 

 

Kom igång

Lösenord och introduktion får du via Vuxenutbildningscenter. Du kan vara igång inom ett par dagar, ibland ännu snabbare. Vi registrerar dig och introducera till programmet, du har även möjlighet att testköra programmet med handledare. Du når oss via mejl eller telefon, klicka på Kontakt.

Att tänka på

En viss datorvana är nödvändig. Du behöver en dator med ljud och internet. Tillgång till bredband är ett måste (minst 256 kb) och en egen e-postadress (se nedan). Du kan även låna en dator på Vuxenutbildningscenter Klara, dag eller kvällstid.

Tips! Om du vill gå en av datakurserna, se till att den kurs som du vill gå stämmer överens med motsvarande program som du själv har hemma. Vill du veta vilken version av programmet du har hemma: * Starta programmet * – Klicka på menyordet: ”Hjälp” och därefter ”Om… programmets namn”. där versionsnamnet oftast finns, tex ”Office Word 2010”. Då är det lämpligt att välja en kurs som baseras på just den versionen av programmet.

E-postadress

Du loggar in med hjälp av din e-postadress. Om du inte har någon så måste du först skaffa dig en, finns gratis via tex www.hotmail.se eller www.gmail.com

Kursintyg

Behöver du ha ett kursintyg på dina kunskaper, hör i så fall av dig till oss.

Comments are closed.