Studiecirklar & utomhuspedagogik

Studiecirklar

Vuxenutbildningscenter samarbetar med  studieförbund för att få ett större utbud av verksamhet i Klara kommun. Besöka studieförbundens hemsida och se vad de erbjuder i Klara.

Kontakta gärna Vuxenutbildningscenter och berätta vad du är intresserad av, eller om du inte hitta just din studiecirkel.

Har du ett specialintresse , eller en kompetens som du vill dela med dig av. Kanske vill du leda en kurs eller cirkel?

Kontakta Vuxenutbildningscenter Utbildningssamordnare så hjälper vi dig gärna vidare. Kontakta Utbildningssamordnare – välj Kontakt

 

Utomhuspedagogik

Vi erbjuder uppskattade kurser i Utomhuspedagogik. Under en vecka möter du deltagare från hela Europa och skolans utveckling sätts i ett europeiskt perspektiv.

Utbildningen bedrivs på ett lustfyllt och läroriksätt sätt med engagerande kursledare i toppklass från universitet och andra utbildningsanordnare.

Kinda Lärcentrum erbjuder kurser i Sverige och vår partner Outdoored erbjuder kurser i Tjeckien, Portugal och Skottland, samt på uppdrag i andra länder. Mer information via hittar du här.

Finansiering

Erasmus+ heter EUs program för utbilding 2014-2020. Skolan söker medel för hela skolenheten vid ett tillfälle årligen. Ansökan kan omfattande ett eller två år. http://utbyten.se/  Möjlighet finns att ange Kinda Lärcentrum som partner i ansökan.

Vill du veta mer, klicka i menyn (på engelska) till höger.

Du är även välkommen att kontakta oss för mer information.

Vuxenutbildningscenter anordnar även kortare utbildningar i Utomhuspedagogik på uppdrag, skräddarsydda efter behov. Hör av dig så lämnar vi ett förslag. Vi kan även förmedla kontakter för jobbskuggning.

Comments are closed.